Hvad ville børn gøre, hvis det regnede med penge?

Videoen er en lille “teaser” for vores nye tema her på NOPA. De kommende uger sætter vi nemlig fokus på børn, penge og forbrug. Vi kommer til at skrive artikler om lommepenge, forkælelse og materialisme. Vi udgiver guides om, hvordan man taler med børn om penge, lærer dem at lægge et budget og helt grundlæggende lærer dem at træffe kloge økonomiske valg. Og så har vi interviewet en masse børn på video om, hvad de tænker om penge, økonomi, opsparing og hvad det betyder at være rig. Du kan godt glæde dig!

 

Annonce:

Du kan allerede nu læse de første tre artikler:

 

“Så mange lommepenge får danske børn alt efter, hvor de bor, og hvor gamle de er” 

 

“Den ultimative lommepenge-guide”

 

“Så ofte og så tidligt får danske børn deres egen smartphone eller tablet

 

 

 

 

 

Annonce:

 

 

Vores pengetema udkommer i samarbejde med uddannelseskampagnen Pengeuge. Det er Finans Danmark, som står bag Pengeuge, der skal lære danske børn om penge og økonomi. I samarbejde med med Pengeuge bringer NOPA derfor en række artikler, der sætter fokus på, hvordan forældre helt konkret kan give deres børn økonomisk forståelse. NOPA er eneansvarlig for indholdet. Læs mere på pengeuge.dk.