OM NOPA

Velkommen til Nordic Parenting – i daglig tale “nopa”

 

Vi er et magasin for forældre, der gerne vil være klogere. Her finder du konkret og brugbar inspiration til livet som forælder, den nyeste forskning om børn, de velkendte guides og mere dybdegående temaer, der fokuserer på alt det vigtige i vores børns liv og hverdag.

 

Magasinet er blandt Danmarks største med omkring 500.000 læsere på de bedste måneder.

 

Sammen med magasinet driver vi også shopNOPA, hvor du finder godt og prisvindende legetøj i en god kvalitet, et stort udvalg af baby-udstyr, masser af økologiske og kemifri produkter samt lækre møbler og hyggelig indretning til børneværelset.

 

NOPA er stiftet af Sofie Münster, som er forfatter til bestselleren “Klog er noget, man øver sig på” fra 2016 og “Kærlighed er ikke nok” fra november 2017. Fra januar 2018 er hun vært på en programserie om opdragelse og stærke familiefællesskaber på TV 2. I programserien “Opdrag en vinder” kommer vi på besøg hos fire helt almindelige danske familier, der alle har det til fælles, at de ønsker at ruste deres børn til livet.

 

NOPA skiftede i september 2016 navn fra Raising Learners. Du kan læse meget mere om baggrunden for navneskiftet og relanceringen af magasinet her: “Velkommen til Nordic Parenting. Daglig inspiration til forældre om alt det vigtige i børns liv.” 

Udvalgte produkter fra shopNOPA