Artikel fra

Her får du det hidtil mest underholdende bud på en “oprydningsguide” til travle familier

På NOPA plejer vi at skrive om forskning – og det kommer vi selvfølgelig til fortsat at gøre. Men nogle gange dukker der noget op, som man bare er nødt til at dele, fordi det rammer plet og lige midt ind i en situation, som alle børnefamilier kan genkende.

Og tro det eller ej, det er en “oprydningsguide” til travle familier.

Den er udarbejdet af den kvindelige blogger, Meredith Ethington, som blev træt af at se alle de urealistiske guides til et rent hjem på medier som Pintrest. Derfor besluttede hun sig for at lave en guide, som passer mere præcist til livet med børn, arbejde, madlavning og legeaftaler, har hun fortalt til Huffington Post.

Den er skrevet med et stort glimt i øjet, og inkluderer råd som “læg al opvask ned i vasken med lidt sæbevand, så det ser ud som om, at du er i gang med opvasken”, “tru med at fjerne alt legetøj – for altid” og det meget lidt politisk korrekt råd (som dog heldigvis kun er nødvendigt en gang om måneden) “brug en hel dag på at gøre rent – og forbyd herefter dine børn at komme hjem.”

Enhver der har børn vil helt sikkert kunne genkende noget fra listen og komme til at trække på smilebåndet. Hvis du er lige så vild med guiden som os, kan du downloade den nedenfor. Den er en sikker påmindelse om ikke at få dårlig samvittighed, selvom det hele sejler lidt.

 

Du kan også hente den som pdf her, så du kan printe den: “En realistisk guide til et rent hus” (linket åbner i et nyt vindue).

Nyhed Her får du det hidtil mest underholdende bud på en "oprydningsguide" til...
Sofie Münster
Sofie Münsterhttp://www.nordicparenting.dk
Stifter af NOPA. Forfatter til bestsellerne "Klog er noget, man øver sig på" fra 2016 og “Kærlighed er ikke nok” fra 2017. Fast børneekspert på Go' Morgen Danmark på TV2. Desuden formand for regeringens opdragelsespanel nedsat af børne- og socialminister Mai Mercado i januar 2018. Sofie er selv mor til Filippa og Lucca.

Mest læste lige nu

Her er de pligter, der passer til børn, når de er 3, 5, 7 og 10 år

Pligter er en vigtig del af opdragelsen. De lærer børn at tage ansvar, og viser dem, hvordan de konkret kan spille en rolle for familiens...

Så meget betyder faste sengetider for børns opførsel, når de er vågne

Børn skal ikke kun have tilstrækkelig med søvn. Ifølge et stort britisk studie har det også stor betydning, at de har en fast søvnrytme...

Fire gode forældrevaner, der giver børn et højt selvværd

Et højt selvværd har indflydelse på både børns trivsel og livsglæde, og derfor er det naturligvis noget, som mange forældre gerne vil hjælpe deres...

Så lidt behøver du at sige for at dulme dit barns store følelser

Store følelser er faktisk mere almindelige hos børn, end man måske umiddelbart skulle tro. Men i og med de har så begrænsede erfaringer - de...

Her er de skærmregler, der passer til børn, når de er 3, 5, 7 og 10 år

Der er nok ikke noget emne, der er mere omdiskuteret i moderne familier end skærme og børn. For hvor meget tid er det egentlig...