Find dit barns skole: Her er hele listen med landets bedste skoler

For forældre er beslutningen om, hvilken skole ens barn skal gå på stor. Det kan ofte være uoverskueligt at finde overblik over alle data, men der findes faktisk en side, som samler alle den viden vi har. Den hedder skolegang.dk og her har man samlet alle skoler i Danmark på en platform, som tilbyder en gennemsigtig og detaljeret indsigt i Danmarks skolesystem. Her finder du med andre ord et overblik over al den viden, som findes.

Siden bruger data fra Undervisningsministeriet og Danmarks Statistik og giver adgang til forskellige søgemuligheder som karaktergennemsnit, social- og faglig trivsel, og undervisningseffekten. Ofte kan man kun finde karakterer, men denne platform giver mulighed for at søge, sortere og filtrere skoler for at matche individuelle behov og præferencer på tværs af en lang række faktorer.

Der er selvfølgelig mange ting man ikke kan reducere til data, men hvis du ønsker at sammenligne skoler baseret på anmeldelser, læringsresultater, særlige pædagogiske tilbud eller geografisk beliggenhed, så giver siden dig et samlet overblik.

Tjek dine børns skole og sammenlign skoler i dit område eller hele danmark her.

NyhedFind dit barns skole: Her er hele listen med landets bedste skoler
Sofie Münster
Sofie Münsterhttp://www.nordicparenting.dk
Psykolog og stifter af NOPA. Forfatter til bestsellerne "Klog er noget, man øver sig på" fra 2016 og “Kærlighed er ikke nok” fra 2017. Fast på Go' Morgen Danmark på TV2. Sofie er selv mor til tre piger.

Mest læste lige nu