OM NOPA

Velkommen til Nordic Parenting – i daglig tale “nopa”

 

NOPA – Nordic Parenting er et magasin for forældre, der gerne vil være klogere. Her finder du konkret og brugbar inspiration til livet som forælder, den nyeste forskning om børn, de velkendte guides og mere dybdegående temaer, der fokuserer på alt det vigtige i vores børns liv og hverdag.

 

Magasinet er blandt Danmarks største med omkring 500.000 læsere på de bedste måneder.

 

Indholdet på NOPA – Nordic Parenting skal både være relevant og gratis. Det har været vores mål siden vi startede og sådan ønsker vi, at det skal blive ved med at være.

 

Sammen med magasinet driver vi også shopNOPA, hvor du finder godt og prisvindende legetøj i en god kvalitet, et stort udvalg af baby-udstyr, masser af økologiske og kemifri produkter samt lækre møbler og hyggelig indretning til børneværelset.

Webshoppen på shopnopa.dk drives som en kommerciel forlængelse af de øvrige aktiviteter i NOPA og giver børnefamilier et sted, hvor de kan finde gode produkter til god leg og gode oplevelser. Der er ingen direkte sammenhæng mellem de ting vi skriver om på NOPA og de produkter, vi sælger.

 

NOPA er stiftet af Sofie Münster, som er forfatter til de to bestsellere “Klog er noget, man øver sig på” fra 2016 og “Kærlighed er ikke nok” fra 2017.

I januar 2018 var hun vært på en programserie om opdragelse og stærke familiefællesskaber på TV 2. I programserien, som TV 2 kaldte “Opdrag en vinder”, kom Sofie på besøg hos fire helt almindelige danske familier, der alle havde det tilfælles, at de ønskede hjælp til at ruste deres børn til livet.

I første halvår af 2018 var hun formand for Børne- og Socialminister Mai Mercados debatpanel om opdragelse. Du kan læse panelets anbefalinger til ministeren her.

Fra juli 2018 er Sofie fast ugentlig ekspert i Go’ Morgen DK på TV 2.

 

Hver måned er Sofie rundt i Danmark for at holde foredrag for både forældre, lærere og pædagoger. Booking af foredrag sker via LivePeople på 73 70 76 77. Du kan læse mere om Sofies foredrag her.

 

NOPA skiftede i september 2016 navn fra Raising Learners. Du kan læse meget mere om baggrunden for navneskiftet og relanceringen af magasinet her: “Velkommen til Nordic Parenting. Daglig inspiration til forældre om alt det vigtige i børns liv.” 

[et_bloom_locked optin_id=”optin_4″] content [/et_bloom_locked]