Har du hørt om dukken, der siges at kunne få børn til at sove længere og bedre?

Kan en ny islandsk dukke få babyer og små børn til at sove? Ingen ved det endnu, men mange forældre tror så meget på den nu udsolgte dukke, at de er villige til at betale mere end 2.500 kroner for den på eBay.

I følge det britiske netmedie Netmums blev Lulla Doll, som den hedder, udsolgt på få dage. Den blev oprindeligt kun produceret i 5.000 eksemplarer og har en udsalgspris på omkring 500 kroner, men den blev så populær, at den nu kun kan købes for overpris på netauktioner som eBay.

Dukken blev lanceret i sommer og her i oktober – tre måneder senere – er det stadig svært for forældre at få fat på den særlige dukke.

 

Hvad gør Lulla Doll så særlig?

Dukken er udviklet af tre mødre på Island. De påstår, at den hjælper børn til at falde i søvn ved at imitere et rigtigt menneske.

Lulla Doll trækker vejret med lyd (det er optagelser af rigtige vejrtrækninger) og så har den et hjerte, der banker ligesom mors og fars hjerte. Når børnene rør ved dukken aktiveres lydene.

Dukken kan sågar optage dufte fra andre, så hvis man vil have, at ens baby skal kunne dufte en, så skal man bare holde dukken tæt på sin hud inden man giver den til babyen.

Dukken er beregnet til både drenge og piger og har derfor så naturligt et design som muligt.

Det vides endnu ikke om dukken er svaret på små børns soveproblemer, men i følge producenten er den enorme efterspørgsel kommet fuldstændigt bag på de tre mødre, som nu gør alt, hvad de kan for at øge produktionen af dukken.

Lulla Doll kan forudbestilles på nettet hos Roro, hvis du gerne vil prøve, om den virker hjemme hos jer.

Artiklen er opdateret den 13. oktober 2016. Billederne i artiklen er fra det islandske firma Roro.

InspirationBabyHar du hørt om dukken, der siges at kunne få børn til...
Sofie Münster
Sofie Münsterhttps://www.nordicparenting.dk
Stifter af NOPA. Forfatter til bestsellerne "Klog er noget, man øver sig på" fra 2016 og “Kærlighed er ikke nok” fra 2017. Fast forældrerådgiver på Go' Morgen Danmark på TV2. Sofie er selv mor til tre piger.

Mest læste lige nu