Dansk pige skriver bedårende ønskeliste, som vi nok alle sammen kan lære noget af

For de fleste er vinteren mørk og kold. Men ikke for en dansk skolepige. Hun forbinder nemlig vinter med så mange gode oplevelser, at hun på eget initiativ har skrevet en hel ønskeliste med alle de fantastiske ting, hun gerne vil lave i løbet af vinteren.

Hun kunne ønske sig en ny telefon, tøj eller legetøj, men hun vil faktisk bare gerne ud og lede efter istapper, danse en vinterdans og noget så simpelt som at gå en tur. Med sin helt enkle liste opsummerer hun på fineste vis, hvad der gør hende glad og hvad der giver hendes liv den største værdi.

Hendes familie har været igennem en alvorlig oplevelse, og det har hun – på trods af at hun blot er et barn – formået at få noget positivt ud af, som selv vi voksne kan lære noget af.

Faktisk har hun gjort det til en hel tradition at “ønske” sig gode livsbekræftende oplevelser. Til sommer ønsker hun sig blandt andet at løbe på en mark og at tegne jorden.

Se hendes bedårende ønskelister her:

 

 

 

På NOPA er vi blevet så inspirerede af den lille pige, at vi har lavet en liste, som alle forældre kan give til deres børn, så også de kan skrive, hvad de ønsker sig at lave. En helt oplagt øvelse til vinterferien.

Der er kun to regler: Ingen ting og listen skal fyldes.

Det er helt enkelt, men nogle gange er det de små ting – som at hjælpe børn med at fokusere på, hvad der gør dem glade – der lærer dem allermest.

Du kan også hente den som pdf her, så du kan printe den: Ønskeliste: Ting jeg gerne vil lave (linket åbner i et nyt vindue)

Vi bringer ønskelisterne efter aftale med både pigen og pigens mor. 

NyhedDansk pige skriver bedårende ønskeliste, som vi nok alle sammen kan lære...
Sofie Münster
Sofie Münsterhttp://www.nordicparenting.dk
Psykolog og stifter af NOPA. Forfatter til bestsellerne "Klog er noget, man øver sig på" fra 2016 og “Kærlighed er ikke nok” fra 2017. Fast på Go' Morgen Danmark på TV2. Sofie er selv mor til tre piger.

Mest læste lige nu