Foredrag og kurser

Sofie Münster holder hvert år foredrag for tusindvis af forældre og fagprofessionelle om betydningen af leg, opdragelse og relationer for børns karakterdannelsen. Hendes foredrag baserer sig på hendes tre bøger “Den bedste start på livet”, “Klog er noget, man øver sig på” og “Kærlighed er ikke nok”.

Uanset om Sofie taler for fagfolk eller forældre, tager hendes foredrag altid udgangspunkt i den samme grundtanke: Børn skal have lov til at blive til nogen, før de kan blive til noget. I stedet for at fokusere på de karakterer, de får i skolen, lægger Sofie vægt på den personlige karakter, børnene bygger op igennem barndommen.

I sine foredrag bruger Sofie en blanding af den nyeste forskning og praksisnære, konkrete eksempler til at vise, hvordan børnenes karakterdannelse udvikles gennem leg, tydelig opdragelse og nære relationer mellem børn og voksne – relationer, der bygger lige så meget på tillid og tryghed som på tydelige krav og forventninger. Sofies foredrag viser også, hvordan de personlige og emotionelle kompetencer spiller ind på børns læring, selvregulering og udvikling.

Aktuelle foredrag

Ønsker du at booke Sofie Münster til foredrag, workshops eller kurser, kan du kontakte Sofies foredragsbureau Athenas direkte eller skrive til NOPA på kontakt@nordicparenting.dk eller ved hjælp af nedenstående kontaktformular. 

Bøger af Sofie Münster

Sofie Münster

Sofie har en kandidatgrad i psykologi fra Københavns Universitet og er specialiseret i børn, familier og tilknytning. Hun er vært på podcasten Forældreterapi og fast på TV 2's Go Morgen Danmark.

Kontakt NOPA

    © Nordic Parenting 2021

    Aktiviteterne i NOPA

    Alt det med småt

    Nyhedsbrev