Foredrag og kurser med Sofie Münster

Sofie Münster holder hvert år foredrag for tusindvis af forældre og fagprofessionelle om betydningen af leg, opdragelse og relationer for børns karakterdannelsen. Hendes foredrag baserer sig på hendes to bestsellere "Klog er noget, man øver sig på" og "Kærlighed er ikke nok".

Stifter af Nordic Parenting Sofie Münster.

Uanset om Sofie taler for fagfolk eller forældre, tager hendes foredrag altid udgangspunkt i den samme grundtanke: Børn skal have lov til at blive til nogen, før de kan blive til noget. I stedet for at fokusere på de karakterer, de får i skolen, lægger Sofie vægt på den personlige karakter, børnene bygger op igennem barndommen.

I sine foredrag bruger Sofie en blanding af den nyeste forskning og praksisnære, konkrete eksempler til at vise, hvordan børnenes karakterdannelse udvikles gennem leg, tydelig opdragelse og nære relationer mellem børn og voksne – relationer, der bygger lige så meget på tillid og tryghed som på tydelige krav og forventninger.

Sofies foredrag viser også, hvordan de personlige og emotionelle kompetencer spiller ind på børns læring, selvregulering og udvikling, ligesom hun kommer med nogle klare bud på hvordan samspillet mellem dagtilbud/skole og hjem kan forbedres, så de hver især får lov at spille deres vigtige rolle.

Ønsker du at booke Sofie Münster til foredrag, workshops eller kurser, kan du kontakte NOPA direkte på kontakt@nordicparenting.dk eller 9156 1107.

Aktuelle foredrag og kurser

Sådan ruster vi børn til livet – foredrag til forældre med småbørn og/eller skolebørn.

Hvordan leg, emotionel læring og karakterdannelse ruster børn til livet – foredrag, workshop eller temadag for daginstitutioner.

”Klog er noget, man øver sig på” – hvordan arbejdet med børns karakterdannelse ruster dem til både at lære og leve. Foredrag, workshop eller temadag for skoler og andre uddannelsessteder.

© Nordic Parenting 2018

Aktiviteterne i NOPA

Alt det med småt

Nyhedsbrev